Nis

Okulumuz Uygulamalı Anasınıfı ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimizin 23 Nisan Ukusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıkları

Nis

Millî eğitimin genel amaçları doğrultusunda, 1739 Sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu'nda vurgulandığı üzere öğrencilerimizin millî, mânevî, ahlâkî, insânî, kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına katkı sağlamak amacıyla, Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne, Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne, Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı okullar ve kurumlar; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar işbirliğinde öğrencilere yönelik hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" çerçevesinde  Prokotol imzalanmıştır.

Okulumuzda yeni kurulan Değerler Eğitimi kulübü çatısı altında Tekirdağ ve Malatya illeri "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi(Çedes)" kapsamı altında Malatya'da bulunan kardeş okulumuz  Durucasu Abdurrahman Serttaş Çok Programlı Anadolu Lisesindeki depremzede öğrencilerimize Ramazan kolisi hazirlanmıştır. Proje okul sorumlumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ece Öztürk'e teşekkür ederiz.

Mrt

Moda Tasarım teknolojileri alanı tarafından Türkiye, Fransa ve Moldova ortaklarıyla yürütülen eTwinning projemiz ; İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyum bünyesinde Fransa - Paris 'gerçekleştirdiğimiz hareketliliğimizin devamıdır.

Sahip olduğumuz kalite etiketlerimiz.

Mrt

Sivil savunma kulübümüz okulumuza Deprem Tatbikatı uygulaması yaptı.

Mrt

10-A Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin otizim farkındalık etkinliği

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlere yönelik ‘’ Gençlik Çalışmaları Yönergesi ‘’ kapsamında Çerkezköy İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol işbirliği ile öğrencilerin sosyo-kültürel yaşamlarına katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda bilgilendirmek amacıyla Yaşlılar haftası münasebetiyle  Trakya Bakım Evi ziyarette bulunduk.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programımızdan kareler

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anme Günü için hazırlamış olduğumuz törenizmiden kareler

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ve Alanı 11. sınıf öğrencilerimiz, Çerkezköy Özel Doğaiçi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Çevre Kulübü Öğretmen ve öğrencilerimiz okul bahçemize fidanlar diktiler.

Okulumuzun duvarları eğitim temalı zengin içeriklerle düzenlenmiştir.