May

Öğrencilere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketlerini (RİBA) uyguladık.

May

Velilere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketlerini (RİBA) uyguladık.

May

Öğretmenlere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketlerini (RİBA) uyguladık.

May

Yiyecek içecek hizmetleri alanı öğretmenlerimiz ve gönüllü öğrencilerimiz yaptıkları yemekleri sergilediler.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftasında geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Bahar Şenliğimizden görüntüler.

May

Okul ve Alanlarımızın Sosyal Medya Hesaplarından bizi takip edebilirsiniz.

May

Okulumuzu ziyaret eden Veliköy Ortaokulu öğrencilerine Rehber Öğretmenimiz Gizem Eriş Tarafından okul ve alan tanıtımı yapıldı.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alan öğrencilerimiz, Erken Çocukluk dönemindeki çocukların gelişim alanlarını desteklemek için yapmış oldukları  materyal ve çalışmaların sergilediler. Kostümler, kağıt çalışmaları, atık materyal çalışmları, dekoratif dolgu oyuncaklar, manipülatif beceri oyuncakları, taş boyamalar ve benzeri çalışmalar sergilendi.

May

Okulumuzda Ramazan Ayı öncesinde Üç Aylar konulu düzenlenen pano hazırlama yarışmasında 1. olan 11-A sınıfı öğrencilerimiz için düzenlediğimiz ,Selimiye cami, Eski (ulu) cami, Arasta Çarşısı ,Hıdırlık  Balkan Savaş müzesi , İkinci Bayezıd Külliyesi (Sağlık MüZesi), Karaağaç mahallesi, Lozan barış Anıtı, Tarihi tren garı, Tarihi Meriç köprüsünden oluşan Edirne Gezimizden kareler.

May

Bilim kadını, tarihten günümüze genelde görmezden gelinmiş olsa da bilimsel ilerlemede vazgeçilemez mihenk taşlarını döşemiştirlerdir. Bilimde kadın denilince akla Marie Curie ve çalışmaları gelir. Ancak Marie Curie’den önce de kadınlar bilim alanında varolmuşlardır. Çok farklı bilimsel alanda çok farklı coğrafyalardan bir çok kadın bilimle ilgilenmiş ve bu çalışmalarla tanınmıştır. Kız Meslek Lisesi olarak 10 adet bilim kadını hakkında okulumuz girişine pano hazırlanmıştır.

May

Kut’ül Amare Zaferinin 107. yılı münasebetiyle tarih öğretmenimiz Engin ASLAN tarafından  okul öğrencilerimize video izletilerek ve pano çalışması yaptırılarak bilgilendirme yapıldı.

May

29 Nisan Cumartesi Günü öğrencilermizle berabe rgerçekleştirdiğimiz İstanbul Gezimizden kareler

May

Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Son iki yıldır eTwinning projeleri kapsamında; Moda Tasarım alanında yürütülen 6 proje, Yiyecek İçecek alanında yürütülen 1 projede ki gösterdiği aktif ve etkili katılım ile Avrupa düzeyinde rol model olarak tanınan, referans noktası olan ve diğer okullara ilham kaynağı olacak öncü okullara verilen “eTwinning School Label ” etiketi almaya hak kazanmıştır.

E Twinning prosedürün de en büyük ödül olan “eTwinning School Label” etiketi, eTwinning Okulu olarak Avrupa Komisyonu'na bağlı Avrupa Okul Eğitimi (Esep) platformunda, Avrupa'nın mesleki eğitimde örnek ve tavsiye edilen okulları listesine giren okullara verilmektedir.

AB platformundan gelen mail ile Avrupa düzeyinde en yüksek eTwinning etiketini almaya hak kazanan okulumuza bir plaket ve bir bayrak içeren eTwinning okul seti gönderilecektir.

Nis

T3 Vakfı sponsorluğunda ilçemizdeki 35 okuldan toplam 3150 öğrenci ve 225 öğretmeninin katılım sağladığı 5 gün süren festivale kurumumuzdan da 84 öğrenci ve 6 öğretmen yeni nesil teknoloji deneyimi yaşadı.

Nis

Okulumuz Uygulamalı Anasınıfı ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimizin 23 Nisan Ukusal Egemenlik ve Çocuk Bayram kutlamaları