ETWINNING OKULUYUZ

Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Son iki yıldır eTwinning projeleri kapsamında; Moda Tasarım alanında yürütülen 6 proje, Yiyecek İçecek alanında yürütülen 1 projede ki gösterdiği aktif ve etkili katılım ile Avrupa düzeyinde rol model olarak tanınan, referans noktası olan ve diğer okullara ilham kaynağı olacak öncü okullara verilen “eTwinning School Label ” etiketi almaya hak kazanmıştır.

E Twinning prosedürün de en büyük ödül olan “eTwinning School Label” etiketi, eTwinning Okulu olarak Avrupa Komisyonu'na bağlı Avrupa Okul Eğitimi (Esep) platformunda, Avrupa'nın mesleki eğitimde örnek ve tavsiye edilen okulları listesine giren okullara verilmektedir.

AB platformundan gelen mail ile Avrupa düzeyinde en yüksek eTwinning etiketini almaya hak kazanan okulumuza bir plaket ve bir bayrak içeren eTwinning okul seti gönderilecektir.

03-05-202303-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 11:31 - Görüntülenme: 85