ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER ARASI “CUMHURİYETİN 100. YILINA BENDEN BİR İZ” SEÇKİ KİTABI

Okul müdürlüğümüz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı için “”Cumhuriyetin 100. Yılına Benden Bir İz” başlıklı bir armağan kitabı yayımlanacaktır. Yarışmaya katılacak eserlerin konusu “Kurtuluş Savaşı, Cumhuriyet’in ilanı ve değeri, Atatürk ilke ve inkılapları” konularında olmalıdır. Yazılı eserler Times New Roman formatında 12 punto ile yazılacak olup, en fazla 1000 kelimeden oluşacaktır. Görsel eserler bir sayfaya sığacak şekilde ve baskı işleminde anlam ve kalitesini yitirmeyecek şekilde hazırlanmalıdır. Yarışmaya, şiir, hikâye, deneme, resim ve tasarım çalışmalarıyla katılmak mümkündür. Son başvuru tarihi 16 Şubat 2024 olup, yayımlanmaya değer bulunan 100 eser armağan kitabına alınacaktır. Detaylarla ilgili şartname okulumuz internet sitesinden yayımlanacaktır.Detaylarla ilgili şartname için tıklayınız.

19-09-2023

Yayın: 19.09.2023 - Güncelleme: 19.09.2023 13:39 - Görüntülenme: 258