TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ERASMUS DAYS 'TE BİZ DE VARIZ!

#Erasmusdays Erasmus Günleri kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Akreditasyonu Konsorsiyum üyesi olan okulumuzda Paris hareketliliğine katılan Moda Tasarım Teknolojileri alanın hazırladığı pano ile hareketlilik deneyimlerimiz okul öğrencilerimiz ile paylaşıldı.

Erasmus Days nedir?

Avrupa’yı aydınlatmak için 6 gün: #ErasmusDays2023

Bir etkinlik düzenlemek, Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak veya projelerini duyurmak için yararlanıcılara eşsiz bir fırsat sunan Erasmus Günleri (#ErasmusDays), Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Yayın: 13.10.2023 - Güncelleme: 13.10.2023 12:56 - Görüntülenme: 102